Hoppa till textinnehållet

Om Skurups Sparbank

A bunch of people sitting close together on a bench having coffee looking at a dog

Som sparbank återinvesterar vi en del av vårt överskott till utvecklingen av vårt verksamhetsområde. Genom prisutdelning, sponsring & investering i lokala projekt, föreningar & event. Vi öppnar även upp en del av våra fastighetslokaler för tillfällig uthyrning till lokala entreprenörer, föreningar & småföretagare.

Den lokala sparbanken

Skurups Sparbank har varit navet för den lokala tillväxten i över 100 år genom att investera i och arbeta nära den lokala marknaden och våra kunder. Som sparbank ger vi också ett löpande stöd till många av bygdens föreningar så att de även i framtiden kan erbjuda en rik fritid till alla oss som bor här i bygden. De senaste åren har banken skänkt över 7 miljoner kronor till det lokala föreningslivet.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Finansiell information

Skurups Sparbank släpper regelbundet våra ekonomiska rapporter & underlag.

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken. Du hittar bland annat våra kundcenter för privatpersoner och företag, support, spärrservice och huvudväxel.

Bankledning

Här hittar du mer information om hur bankens organisationsstruktur ser ut, inklusive huvudmän, styrelse och bankledning.