I slutet av varje månad får du en faktura för föregående månads köp och uttag. Det innebär att du kan få upp till 50 dagars räntefri kredit beroende på när i månaden du har handlat. Du har även möjlighet att dela upp din betalning mot gällande räntevillkor. Vid avbetalning för belopp över 300 kr, över en längre tid, betalar du minst en tjugondel (1/20) av skulden - lägst 150 kr – varje månad. Kontoutdrag är kostnadsfritt om du har e-faktura men om du väljer att få pappersfaktura kostar det 45 kr per kontoutdrag.

Så beräknas räntan

Räntan på krediten är rörlig och är fn 12,10 % (2014-04-29). Vid en utnyttjad kredit på 10 000 kr blir den effektiva räntan 14,90% och det sammanlagda belopp som ska betalas 10 710 kr. Beloppet är uträknat från ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjats utan avgift för kontantuttag.

Res med ditt kort

Ditt lokala kort är ett utmärkt resesällskap. Du kan använda det i affärer, restauranger och uttagsautomater i över 210 länder. Om du köper din resa med kortet ingår dessutom en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd.

Koll genom betalkortsapp och faktura

Vår Betalkortsapp för iPhone och Android ger dig smidig tillgång till Skurups Sparbanks lokala Betal- & kreditkort i din mobiltelefon. Du kan se ditt saldo och dina senaste köp, överföra pengar mellan kort, stänga av kortet för Internet eller utlandsköp och mycket mer. Du kan också få en redovisning av alla uttag och köp kostnadsfritt via e-faktura.

Mervärden med Betal- och Kreditkortet Mastercard

Kortklubben som ingår med Betal- och Kreditkortet innehåller en rad lokala erbjudanden. Erbjudandena uppdateras ständigt och anpassas efter årstid och aktuella event. Det kan vara rabatt på skidhotell inför vintersäsong, bättre priser på solresor eller lokala samarbeten med handlare – som Tosselilla, Ystad Saltsjöbad eller Skurups Handel.

Läs mer på www.kortklubb.se

Blipp-funktion

Nu kan du som har ett betal- och kreditkort Mastercard med kontaktlös funktion godkänna småköp utan att ange din PIN-kod genom att blippa ditt kort mot terminalen. Blippa

Har du frågor är du alltid välkommen in till oss på kontoret eller ring
0411-53 67 00.