Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Pension och försäkring

Skurups Sparbank är som enda bank på orten registrerad flerbolagsleverantör av pensions- och försäkringsprodukter till företag och privatpersoner.

Det betyder att vi är helt fria att rekommendera de försäkrings- och pensionslösningar som ger dig störst fördelar och att du kan vända dig till oss oavsett vilken bank eller vilket försäkringsbolag du samarbetar med i dag eller vill använda dig av i framtiden.

När du kommer till oss, går vi tillsammans igenom dina nuvarande försäkringar. Du kan behålla de försäkringar som du är nöjd med, och vi föreslår förändringar om det behövs. Vi tar hand om alla dina försäkringar, och företräder dig gentemot försäkringsbolaget. 

Privatkund

Företagskund

 Aktuellt

Man pratar med kvinna

Förenkla din vardag!

Skurups Sparbank är inte bara en bank. Vi är också din självklara rådgivare och förmedlare av försäkringar. Som kund hos oss får du professionell rådgivning och skötsel av alla dina personförsäkringar.

Byggnad med glasfönster

Fler fonder inom pensions- eller kapitalförsäkring

Nu är i stort sett alla Fondtorgets fonder tillgängliga för dig som sparar i försäkring. Det innebär att du har cirka 450 olika fonder att välja mellan.

Stäng Skriv ut