Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Sponsring

People in the Archipelago coming from a boattrip.

Skurups Sparbank har varit navet för den lokala tillväxten i över 100 år. Vi bedriver vår huvudsakliga verksamhet på den lokala marknaden. Besluten tas nära kunden och grundas på erfarenhet och kunskap om lokala förutsättningar. Genom många samarbeten med skola, föreningsliv och näringsliv hjälper vi också till att skapa nya mötesplatser som kan bidra till nya affärer och mer tillväxt i vårt närområde.

Som sparbank återinvesterar vi vårt överskott där det gör som mest nytta i vårt verksamhetsområde. Du som är kund i Skurups Sparbank hjälper därför till att hålla verksamhetsområdet levande genom våra samarbeten och sponsringsbidrag. Det är både vi och föreningarna som vi samarbetar med tacksamma för.

Miljonen

Miljonen är ett komplement till bankens övriga sponsorarbete där föreningar, organisationer och projekt får ekonomiskt stöd från banken.

Ung & Driftig

Priset Ung & Driftig syftar till att främja & stödja unga företagare i ett tidigt skede, dels finansiellt men även med en merit att använda i sin framtida kommunikation.