Låter detta intressant?

Om tjänsten

Som företagsrådgivare spelar du en central roll för våra kunder, där du som partner bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål. Du ansvarar för en egen kundstock, vilket innebär att du har ansvar för kundrelationerna och kundnöjdheten, liksom för affärsansvaret gällande risk- och lönsamhet. Du har en nära relation med dina kunder och stödjer dem i hela processen med lönsamma, hållbara förslag och affärslösningar i syfte att hjälpa våra företagskunder att växa och utvecklas.

Ekonomisk analys och uppföljning av kundernas verksamheter samt kreditberedning och framtagande av beslutsunderlag är centrala delar i arbetet. Rollen innefattar såväl utveckling av en befintlig kundstock som ett tydligt prospekteringsuppdrag för att hjälpa oss att växa ytterligare på företagsmarknaden.

Givetvis erbjuder vi dig utveckling, anpassat utifrån dina och verksamhetens behov. Tjänsten är stimulerande, där du arbetar både strategiskt och operativt. Vi är affärsmässiga, har roligt på jobbet och ser det som en självklarhet att hjälpa varandra till framgång.  

Om dig

Du har goda kunskaper inom ekonomi och/eller finans samt Swedseclicens. Du är en erfaren företagsrådgivare med gedigen erfarenhet av kreditarbete och god kunskap om olika behov och lösningar för företagskunder.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lyhörd, prestigelös lagspelare som drivs av att hjälpa våra företagskunder att växa och bli framgångsrika. Din förmåga att bygga långsiktiga och starka relationer är mycket god. Du gillar högt tempo, har en stark egen drivkraft, är professionell med ett mycket gott affärsmannaskap. Du är analytisk, pedagogiskt och gillar att skapa resultat och leverera service i världsklass.

Om oss

Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som Sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på drygt 15,5 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20-50 minuter från Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg.