Skurups Sparbank är mitt uppe i ett omfattande digitalisering- och förändringsarbete. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och våra lokaler för att möta våra kunders behov. Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror på att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via ett öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt inte minst arbetsglädje.

Vi söker nu en ny kraft som vill vara med och utveckla vår bank.

Som kommunikatör är du en del av bankens marknadsavdelning som består av tre personer. Du kommer att arbeta både med bankens interna och externa kommunikation. I ditt ansvarsområde ingår grafisk produktion samt att underhålla och utveckla bankens externa hemsida, intranät och närvaro i sociala medier.

I rollen som IT-ansvarig ingår att samordna bankens IT-verksamhet och fungera som kontaktperson gentemot bankens IT-leverantör. Du deltar också i bankens arbete med informationssäkerhet, GDPR och incidentrapportering.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba med marknadsföring, kommunikation och IT. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Du gillar digitala medier och håller dig uppdaterad inom området. Du har en stark egen drivkraft, tar ett stort ansvar för ditt arbete och vill alltid leverera med kvalité. Du är prestigelös och uppskattar variation i ditt arbete och är inte rädd för att hugga tag i avdelningens olika uppgifter.

Du är duktig på att uttrycka dig i skrift och använder ett enkelt och tilltalande språk. Du har sinne för bild och form för att kunna skapa en snygg helhet utifrån bankens grafiska profil. Du är också bra på att skapa intressant innehåll som väcker uppmärksamhet och intresse hos våra följare.

Du bör ha kunskap och erfarenhet av Adobes Experience Manager eller annat CMS-verktyg, samt Adobe Photoshop och InDesign. Har du även erfarenhet av Adobe Premiere eller annat filmredigeringsverktyg för att producera rörligt material till våra digitala medier är det ett plus. God kunskap och erfarenhet av Office-paketet är ett krav.

Frågor?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta marknadschef Erika Hemberg på telefon 0411-53 67 44.

Är du den vi söker?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på ansokan@skurupssparbank.se senast den 18 augusti 2019. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Skurups Sparbank

Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på drygt 12,5 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup.